مدیریت مصرف آب هتلها
برای مصرف بهینه آب در هتلها از دوشهای کم فشار و
شیرهای مخصوصی که اکسیژن را با آب جهت پرفشار شدن آن ممزوج میکند، استفاده
مینمایند. به کارگیری سنسورهای شستشوی یورینال در سرویسهای بهداشتی
آقایان سبب شد، در این هتلها آب مصرفی از 66 لیتر در روز به 40 لیتر در
روز کاهش یابد.از طرف دیگر توالتها نیز بیشترین سهم مصرف آب را در هتلها
دارا میباشد از این رو کاهش حجم فلاش تانکها در کاهش آب مصرفی موثر خواهد
بود.
به کارگیری سیستم و تکنولوژی روز در لاندری هتل سبب کاهش مصرف آب در هتلها میشود. برای مثال در گروه هتلهای شاین در طول یک سال 4 میلیون بشکه آب آشامیدنی صرفهجویی شد و 225000 کیلو وات الکتریسته صرفهجویی شد. البته در این هتل تغییر تجهیزات سیستم سرمایشی هتل از سیستم آب سرد به سیستم هوای سرد سبب صرفهجویی 1.5 میلیون گالون آب در طول یک سال گردید.

+ نوشته شده در شنبه هفتم اردیبهشت ۱۳۹۲ ساعت 15:36 توسط نجیب
|